Evert Dirksen, Melchior van de Pol, Saskia van Vugt, Marlon van de Bos winnaars Heuvelrug Loopcircuit 2018!

Wat een feest was het 16 juni bij de Heuvelrugloop in Maarn. Dit was een mooie afsluiting van het Heuvelrug Loopcircuit 2018.

Het podium van het circuit is als volgt:

 • Heren senioren: 1. Evert Dirksen 2. Arjan de Mik 3. Wiebe Westerterp.
 • Heren veteranen: 1. Melchior van de Pol 2. Carl Schaap 3. Eric Kruis
 • Dames senioren: 1. Saskia van Vugt 2. Karin Brinkman 3. Karin Inkenhaag
 • Dames veteranen: 1. Marlon van den Bos 2. Hubertine Hingstman 3. Olivia Traast

Allemaal gefeliciteerd met jullie beker en geldprijs!

De eindstand per onderdeel na deze loop is als volgt:

Speciale vermelding voor de “King of the Circuit” met de lopers die alle 4 de evenementen hebben meegedaan: Dick Willemsen, Marlon van den Bos, Evert Dirksen, Ad Warmerdam, Matthijs van den Bos, Karin Brinkman, Eric Kruis, Olivia Traast, Jaap Vermeulen & Aalt Boonen.

Na afloop van de Heuvelrugloop zijn de medailles uitgereikt aan de deelnemers die aan minimaal 3 evenementen hebben meegedaan. Mocht je deze gemist hebben dan kan je deze ophalen bij Deco Home Wilfred Greup in Doorn.

Stand na Jan van de Pol Voorjaarsloop, Ameronger Koploop en Cuneraloop

De derde loop van het circuit zit er op. Na deze onderdelen gaan aan kop: Evert Dirksen (heren senioren), Matthijs van den Bos (heren veteranen), Karin Brinkman (dames senioren) en Marlon van den Bos (dames veteranen).

De stand per onderdeel na deze loop is als volgt:

 1.  Heren senioren (tot 40 jaar)
 2.  Heren veteranen (vanaf 40 jaar)
 3.  Dames senioren (tot 40 jaar)
 4.  Dames veteranen (vanaf 40  jaar).

Het laatste evenement van het circuit is de Heuvelrugloop op 16 juni. Hier vindt de prijsuitreiking plaats en krijgen alle deelnemers van het circuit een aandenken. Een deelnemer ben je wanneer je aan minimaal 3 van de 4 evenementen (10km) hebt meegedaan.

Het ‘Heuvelrug Loopcircuit’: Een sportieve uitdaging voor elke hardloper!

Vier bestaande hardloopevenementen in de regio Utrechtse Heuvelrug bundelen hun krachten om zowel de recreatieve als de competitieve loper een nieuwe en mooie sportieve uitdaging aan te bieden: het ‘Heuvelrug Loopcircuit’. Deze vier loopevenementen zijn de Jan van de Pol Voorjaarsloop,  de Ameronger Koploop,  de Cuneraloop, en de Heuvelrugloop. De loopevenementen kenmerken zich allen door een mooi en gevarieerd parcours en een sfeervolle aankleding, en allen georganiseerd op prachtige bosrijke locaties binnen de Utrechtse Heuvelrug! Na succesvolle edities in 2016 en 2017 is dit de derde editie.

De evenementen

Waarom meedoen?

 • Je levert een sportieve strijd via een onderling klassement.
 • Er zijn prijzen beschikbaar per leeftijdscategorie.
 • Je krijgt meer sociale binding met mede-hardlopers.
 • Je ontvangt een een leuke (circuit)herinnering!

Voorwaarden?

 • Deelname? Je neemt deel aan minimaal drie van de vier lopen uit het circuit op de 10 km afstand.
 • Kosten? Je betaalt voor iedere loop afzonderlijk. Opgenomen worden in de uitslagen van het circuit is gratis! Vink voor ons gemak wel even het veld “Interesse in Heuvelrug Loopcircuit” aan bij de inschrijving van de betreffende loop.
 • Hoe inschrijven? Dit gebeurt automatisch bij inschrijving voor de lopen uit het circuit. Zie afzonderlijke websites.

Procedure?

  • Om opgenomen te worden in de eindklassering  dien je aan minimaal drie van de vier loopevenementen uit het circuit te hebben deelgenomen op de 10 km afstand.
  • Puntentelling: De nummer 1 binnen de leeftijdscategorie van de betreffende loop krijgt 60 punten, nummer 2 krijgt 59 punten etc. De nummer 60 en verder krijgt 1 punt.
  • De leeftijdscategorie voor het circuit is afhankelijk van de leeftijd op 1 januari. De puntentelling van de loop is afhankelijk van de leeftijd op de datum van het evenement. (Het kan dus zijn dat je punten krijgt bij de veteranen en dat deze meetellen bij de senioren voor het circuit.)
  • Per wedstrijd wordt er een uitslag vastgesteld. Na de vierde wedstrijd wordt er een eindklassement opgemaakt op basis van de drie beste resultaten.
  • Bij gelijk eindigen wordt de eindrangschikking bepaald door de resultaten van de wedstrijden waarin de gelijk eindigende lopers/loopsters gezamenlijk hebben gelopen. Is ook dat resultaat gelijk dan bepaalt de snelste totaaltijd van de wedstrijden (= bruto-tijden) waarin de gelijk lopende lopers/loopsters gezamenlijk hebben gelopen de eindrangschikking.
  • Een tussenklassement van het circuit wordt na afloop van elk evenement opgemaakt/bijgewerkt. Het tussenklassement zal te vinden zijn op deze website.
  • De opmaak van het eindklassement en prijsuitreiking vindt plaats na afloop van het laatste evenement van het circuit. Dit is de Heuvelrugloop in Maarn. Het eindklassement zal te vinden zijn op deze website.

Prijzen!

 • Er zijn vier prijzencategorieën:
  1.  ‘Heren senioren’ (tot 40 jaar)
  2.  ‘Heren veteranen’ (vanaf 40 jaar)
  3.  ‘Dames senioren’ (tot 40 jaar)
  4.  ’Dames veteranen’ (vanaf 40  jaar).
 • Per categorie zijn drie prijzen beschikbaar (nrs.  1, 2, en 3). Prijzen zijn in de vorm van bekers en geld (nr 1 = €75,-  euro nr 2 =€50,- en nr 3 =€25,-)
 • Prijzen en de circuitherinnering zijn uitsluitend op te halen na afloop van de laatste loop in het circuit (Heuvelrugloop in Maarn). Prijzen en circuitherinnering worden niet (per post) nagestuurd.