Eindstand na Heuvelrugloop (17 juni)

Wat hadden we een mooie afsluiting van het Heuvelrug Loopcircuit bij Heuvelrugloop Maarn.

Het podium is als volgt:

 • Heren senioren: 1. Maarten Haegens 2. Arjan de Mik 3. Edwin Bos.
 • Heren veteranen: 1. Erwan Piriou 2. Melchior van de Pol 3. Iwan Breton
 • Dames senioren: 1. Saskia van Vugt 2. Lena-Lynn Schevers 3. Ieneke Voets
 • Dames veteranen: 1. Marlon van den Bos 2. Johanna Brandsma 3. Marieke Wolterbeek

Allemaal gefeliciteerd met jullie beker en geldprijs!

De eindstand per onderdeel na deze loop is als volgt:

Speciale vermelding voor de “King of the Circuit” met de lopers die alle 4 de evenementen hebben meegedaan: Arjan de Mik, Wiebe Westerterp, Steven Driever, Wiebe Lindijer, Sander van den Burger, Joan de Vor, Marlon van de Bos, Paul IJmker, Arjan Keuken, Willem Hol, Matthijs van den Bos, Aalt Boonen, Goof Lindijer, Hans Kooi, Johan van Schoonhoven, Leen Baan, Jan van ’t Veer, Dennis Ravenswaaij & Carine Baan.

Stand na Cuneraloop (3 juni)

De derde loop van het circuit zit er op. Na deze onderdelen gaan aan kop: Arjan de Mik (heren senioren), Ron van der Linden (heren veteranen), Saskia van Vugt (dames senioren) en Carina Baan (dames veteranen).

De stand per onderdeel na deze loop is als volgt:

 1.  Heren senioren (tot 40 jaar)
 2.  Heren veteranen (vanaf 40 jaar)
 3.  Dames senioren (tot 40 jaar)
 4.  Dames veteranen (vanaf 40  jaar).

Het laatste evenement van het circuit is de Heuvelrugloop op 17 juni. Hier vindt de prijsuitreiking plaats en krijgen alle deelnemers van het circuit een aandenken. Een deelnemer ben je wanneer je aan minimaal 3 van de 4 evenementen (10km) hebt meegedaan.

Stand na Ameronger Koploop (13 mei)

De tweede loop in het circuit zit er op. Na 2 onderdelen gaan aan kop: Arjan de Mik (heren senioren), Erwan Piriou (heren veteranen), Saskia van Vugt (dames senioren) en Marlon van den Bos (dames veteranen).

Foto’s tref je aan op deze site. De stand per onderdeel na deze loop is als volgt:

 1.  Heren senioren (tot 40 jaar)
 2.  Heren veteranen (vanaf 40 jaar)
 3.  Dames senioren (tot 40 jaar)
 4.  Dames veteranen (vanaf 40  jaar).

Het volgende evenement waar je punten kan halen is de Cuneraloop op 3 juni. We hopen je daar weer te zien!

Stand na de Jan van de Pol Voorjaarloop (22 april)

De eerste loop in het circuit zit er op. De volle zestig punten over de 4 onderdelen gaan naar Erik Dekker (heren senioren), Erwan Piriou (heren veteranen), Saskia de Vries (dames senioren) en Fa Adda (dames veteranen).

Foto’s tref je aan op deze site. De stand per onderdeel na deze loop is als volgt:

 1.  Heren senioren (tot 40 jaar)
 2.  Heren veteranen (vanaf 40 jaar)
 3.  Dames senioren (tot 40 jaar)
 4.  Dames veteranen (vanaf 40  jaar).

Het ‘Heuvelrug Loopcircuit’: Een sportieve uitdaging voor elke hardloper!

Vier bestaande hardloopevenementen in de regio Utrechtse Heuvelrug bundelen hun krachten om zowel de recreatieve als de competitieve loper een nieuwe en mooie sportieve uitdaging aan te bieden: het ‘Heuvelrug Loopcircuit’. Deze vier loopevenementen zijn de Jan van de Pol Voorjaarsloop,  de Ameronger Koploop,  de Cuneraloop, en de Heuvelrugloop. De loopevenementen kenmerken zich allen door een mooi en gevarieerd parcours en een sfeervolle aankleding, en allen georganiseerd op prachtige bosrijke locaties binnen de Utrechtse Heuvelrug!

De evenementen

Waarom meedoen?

 • Je levert een sportieve strijd via een onderling klassement.
 • Er zijn prijzen beschikbaar per leeftijdscategorie.
 • Je krijgt meer sociale binding met mede-hardlopers.
 • Je ontvangt een een leuke (circuit)herinnering!

Voorwaarden?

 • Deelname? Je neemt deel aan minimaal drie van de vier lopen uit het circuit op de 10 km afstand.
 • Kosten? Je betaalt voor iedere loop afzonderlijk. Opgenomen worden in de uitslagen van het circuit is gratis! Vink voor ons gemak wel even het veld “Interesse in Heuvelrug Loopcircuit” aan bij de inschrijving van de betreffende loop.
 • Hoe inschrijven? Dit gebeurt automatisch bij inschrijving voor de lopen uit het circuit. Zie afzonderlijke websites.

Procedure?

  • Om opgenomen te worden in de eindklassering  dien je aan minimaal drie van de vier loopevenementen uit het circuit te hebben deelgenomen op de 10 km afstand.
  • Puntentelling: De nummer 1 binnen de leeftijdscategorie van de betreffende loop krijgt 60 punten, nummer 2 krijgt 59 punten etc. De nummer 60 en verder krijgt 1 punt.
  • De leeftijdscategorie voor het circuit is afhankelijk van de leeftijd op 1 januari. De puntentelling van de loop is afhankelijk van de leeftijd op de datum van het evenement. (Het kan dus zijn dat je punten krijgt bij de veteranen en dat deze meetellen bij de senioren voor het circuit.)
  • Per wedstrijd wordt er een uitslag vastgesteld. Na de vierde wedstrijd wordt er een eindklassement opgemaakt op basis van de drie beste resultaten.
  • Bij gelijk eindigen wordt de eindrangschikking bepaald door de resultaten van de wedstrijden waarin de gelijk eindigende lopers/loopsters gezamenlijk hebben gelopen. Is ook dat resultaat gelijk dan bepaalt de snelste totaaltijd van de wedstrijden (= bruto-tijden) waarin de gelijk lopende lopers/loopsters gezamenlijk hebben gelopen de eindrangschikking.
  • Een tussenklassement van het circuit wordt na afloop van elk evenement opgemaakt/bijgewerkt. Het tussenklassement zal te vinden zijn op deze website.
  • De opmaak van het eindklassement en prijsuitreiking vindt plaats na afloop van het laatste evenement van het circuit. Dit is de Heuvelrugloop in Maarn. Het eindklassement zal te vinden zijn op deze website.

Prijzen!

 • Er zijn vier prijzencategorieën:
  1.  ‘Heren senioren’ (tot 40 jaar)
  2.  ‘Heren veteranen’ (vanaf 40 jaar)
  3.  ‘Dames senioren’ (tot 40 jaar)
  4.  ’Dames veteranen’ (vanaf 40  jaar).
 • Per categorie zijn drie prijzen beschikbaar (nrs.  1, 2, en 3). Prijzen zijn in de vorm van bekers en geld (nr 1 = 75,-  euro nr 2 = 50,- en nr 3 = 25,-)
 • Prijzen en de circuitherinnering zijn uitsluitend op te halen na afloop van de laatste loop in het circuit (Heuvelrugloop in Maarn). Prijzen en circuitherinnering worden niet (per post) nagestuurd.